HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
23.02.2026 17:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden beslenenlere, terörden rant devşirenlere rağmen süreç hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
19.02.2026 22:04
İsmail Hacıoğlu, TRT 1'de yayınlanan 'Cennetin Çocukları' dizisinin kadrosundan çıkarıldı
Hacıoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Hacıoğlu; kan, kıl örneklerinin ve ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştı.
-
18.02.2026 16:32
Özgür Özel, Ataşehir'de konuştu: Derhal yargılama istiyoruz, tutuksuz yargılama istiyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, televizyondan canlı yayın istiyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
18.02.2026 11:00
CHP TBMM Gurup Başkanvekili Gökhan Günaydın: Türkiye Gıda Enflasyonunda OECD Şampiyonu
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ramazan ayı öncesi derinleşen ekonomik krizi verilerle gözler önüne sererken, parti içi ayrılık iddialarına sert bir dille son noktayı koydu.
-
17.02.2026 10:35
Özgür Özel: Erdoğan diyordun ki ‘Günümüzün Hitler’i.’ Nasıl olacak şimdi? Nasıl olacak? Orada Filistinlileri katleden Hitler’i birlikte mi alkışlayacaksınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: Erdoğan kendisi de otel, tatil köyü, kumarhane yapılacak olan bu işgal planında yer almayı kabul ettiğini bildirdi.
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
YAZARLARIMIZ


















