HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.04.2025 11:58
Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Bunlar Marmara’da beklediğimiz büyük deprem değil; Burada asıl deprem daha büyük ve 7’nin üzerinde olacak!
Prof. Dr. Naci Görür; Bunlar Marmara’da beklediğimiz büyük deprem değil. Bunlar bu fayın biriktirdiği stresi artırıyor. Yani kırılmaya zorluyor. Burada asıl deprem daha büyük ve 7’nin üzerinde olacak.
-
22.04.2025 09:15
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Demokratik ulus mutabakatıyla eşit, adil ve demokratik bir anayasa yaparak gelecek yüzyılı birlikte inşa edelim!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Sadece Adalet Bakanı ile değil, aynı zamanda Meclis Başkanı dahil olmak üzere Mecliste grubu bulunan siyasi partilerle de temaslarımızı sürdüreceğiz, bir araya geleceğiz." dedi.
-
08.04.2025 13:01
Gökhan Günaydın kanun teklifini açıkladı; Siyasete girmeden 5 yıl evvelki mal varlıkları MASAK tarafından raporlansın Sebepsiz zenginleşenleri görelim!
Gökhan Günaydın ; Tüm milletvekilleri, cumhurbaşkanı ve yardımcıları, bakanlar ve yardımcıları, Siyasete girmeden 5 yıl evvelki mal varlıkları MASAK tarafından raporlansın Sebepsiz zenginleşenleri görelim!
-
31.03.2025 10:05
Özgür Özel: Türkiye Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Sokaklarda direnmeye devam edeceğiz. Sonunda biz kazanacağız. Türkiye kazanacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Silivri Cezaevinde İl Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle birlikte sekiz saati bulan bir cezaevi ziyareti gerçekleştirdik.
-
28.03.2025 07:53
Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı mesajında DEM Parti'li Bakırhan'ı överken CHP ve Özgür Özel'i mandacı ilan etti!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Mandacı CHP teklemiş, tökezlemiş, tükenmiş; dahası müflisliği, müsrifliği ve müstemleke siyaseti birbiri ardına teşekkül eden rezaletler seremonisinin ışıkları altında belgelenmiştir.
-
12.03.2025 08:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
YAZARLARIMIZ
























