HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.06.2025 10:15
Ekrem İmamoğlu'ndan DEM Parti heyeti ziyareti açıklaması: Barışın yolu Türkiye Cumhuriyeti'nin yoludur!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı, İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
18.06.2025 07:40
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu oyunda biz yokuz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu: Bu süreci siz planladınız. Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, DEM, Hüda-Par kendi kendinize çalıp oynayın. Bu oyunda biz yokuz" ifadelerini kullandı.
-
12.06.2025 12:04
Resul Emrah Şahan'ın Şişli Belediye Başkanlığından uzaklaştırılmasına ilişkin davada İdare Mahkemesi, AYM'nin kararını bekleyecek
Resul Emrah Şahan, hakkında yürütülen “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçlaması gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Şişli Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmış ve yerine Şişli Kaymakamı görevlendirilmişti.
-
11.06.2025 10:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
-
09.06.2025 08:00
Ferdi Zeyrek'in sağlık durumuna dair yeni açıklama: Düne göre iyi veya negatif yönde bir gelişme yok!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in tedavi süreci 3'üncü gününe girerken, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, düzenlediği basın toplantısıyla, kamuoyunu bilgilendirdi.
-
30.05.2025 13:53
Kemal Kılıçdaroğlu; Herkes bilsin ki; bu partinin düşmanlarını, yine bu partinin harem-i ismetinde boğmaya muktediriz!
Kemal Kılıçdaroğlu; Sahte sosyal medya hesaplarından, fonlanan sözde akademisyenlere, iftira ve manipülasyonla mesleklerini kirleten bazı gazetecilere kadar uzanan geniş bir cepheyle karşı karşıyayız.
YAZARLARIMIZ


















