HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.09.2025 08:05
Özgür Özel, 'Adana’dan Silivri’ye Özgürlük Yürüyüşü' gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları üyeleriyle Silivri Cezaevi’nde buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Bizim arkadaşlarımızı Adana’dan getirip burada tutukluyorlar. Çünkü Adana’da yargılandıklarında buradaki kumpası kuracak hakim ve savcı bulamayacaklar.
-
15.09.2025 11:07
Azmi Karamahmutoğlu; Türkiye bir demokrasi mücadelesiyle karşı karşıya!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık olağan basın toplantısında: "Emperyalizmin Türkiye üzerindeki emelleri sürdüğü sürece bölücü Kürtçü terör örgütü, her dönem için kullanışlı bir aparat olacaktır." dedi.
-
09.09.2025 11:20
Özgür Özel: Bu partiye zarar vermek isteyen, 'Bir karından doğduğum kardeşim olsa' affetmem, affetmeyeceğim!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102’inci yılında İstanbul İl Başkanlığından uzaklaştırılan Özgür Çelik, yönetimi ve parti örgütü ile birlikte Taksim Meydanına çelenk bıraktı.
-
22.08.2025 20:41
İBB soruşturmasında itirafçı olan Aziz İhsan Aktaş'ın ev hapsi kaldırıldı
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanıp etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı.
-
06.07.2025 13:00
Basın meslek örgütlerinden çağrı: Timur Soykan gazetecidir, serbest bırakın!
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası, DİSK Basın İş ve Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Çağlayan’daki adliyede bir araya gelerek gözaltındaki gazeteci Timur Soykan için özgürlük talep etti.
YAZARLARIMIZ
























