HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
31.03.2026 10:07
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 13. oturumu görüldü: Savcı 7 kişinin tahliyesini istedi!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 13. oturumu 31 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
30.03.2026 09:20
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 12. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 12. oturumu 30 Mart 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
26.03.2026 20:39
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul etti
Adalet Bakanı Akın Gürlek; Adalet Bakanlığı olarak, Türkiye Barolar Birliği ile yakın iş birliği içinde adalet camiamızın taleplerini karşılamaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
-
26.03.2026 09:59
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 11. oturumu sona erdi: Ekrem İmamoğlu savunma yapan; Mehmet Murat Çalık, Murat Keleş ve Ceyhun Avşar'a sorular sordu!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 11. oturumu 26 Mart 2026 Perşembe bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
25.03.2026 16:26
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Birleşik Krallık Savunma Bakanı John Healey Londra’da Eurofighter Typhoon Projesi sözleşmesine imza attı
Proje kapsamında uçak, ekipman ve mühimmat alımına ilişkin sözleşme ise 2025 yılı Ekim ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer tarafından imzalanmıştı.
-
25.03.2026 09:32
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 10. oturumu görüldü: Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yapıtı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 10. oturumu 25 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
24.03.2026 12:24
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 9. oturumu görüldü: Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın savunması davam edecek!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 9. oturumu 24 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.


















