HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.06.2025 23:00
'Hazreti Muhammed karikatürü' krizi: Bakan Tunç, LeMan'a soruşturma açıldığını duyurdu, eyleme çağrılan gruplar dergiyi bastı; dergiden 3 kişi gözaltına alındı
Eser sahibi, iki genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü olmak üzere dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Karikatürün çizeri ters kelepçeyle gözaltına alındı.
-
28.06.2025 14:51
TGC: RTÜK yurttaşların haber alma hakkını hukuksuz kararlarla engellemekten vazgeçsin!
Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 26 Haziran 2025’te yaptığı toplantıda televizyonlara yine ceza yağdırdı. RTÜK, Halk TV, Tele 1 ve Sözcü TV’ye ceza verdi. Halk TV’ye 10 gün yayın durdurma cezası verildi.
-
28.06.2025 13:24
Özgür Özel, Berlin'de konuştu: Umutluyuz; çünkü artık Türkiye’de demokratik güçler yükseliştedir. Bunun liderliğini de partimiz yapmaktadır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı. Özel: Aradan geçen sürede, partim CHP ile SPD arasında yeni ve güçlü ilişkiler kurmuş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
-
28.06.2025 00:00
CHP'nin 38. Kurultay Davası 30 Haziran'da görülecek
CHP'nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan 38. Olağan Kurultay sonrası, delegeleri mevcut yönetimle buluşturan Erkan Çakır'ın Bursa İl Başkanına şantaj yapması ile Bursa'da başlayan dava Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam ediyor.
YAZARLARIMIZ