HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.03.2026 08:19
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarının 29. gününde: Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı, enerji krizi derinleşiyor
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 29. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
22.03.2026 21:32
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: İspanya hükümeti, Hürmüz Boğazı'nın açılmasını ve Orta Doğu'daki tüm enerji rezervlerinin korunmasını talep ediyor!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: Küresel bir dönüm noktasındayız. Daha fazla tırmanma, tüm insanlık için uzun vadeli bir enerji krizini tetikleyebilir.
-
22.03.2026 19:48
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Hürmüz Boğazı, topraklarımızı ihlal edenler hariç herkese açıktır!
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'dan, ABD Başkanı Trump'ın: "İran, Hürmüz Boğazı’nı yeniden açmazsa İran’ın enerji tesislerini ‘en büyük olandan başlayarak’ hedef alacağını" söylemesi üzerine cevap verdi.
-
20.03.2026 22:14
İngiltere, ABD’nin İran’ın füze üslerine yönelik saldırılarında İngiliz üslerini kullanmasına izin verdi
İngiltere hükümeti, Hürmüz Boğazı’ndaki gemilere yönelik saldırıları gerekçe göstererek İran’ın füze üslerine yönelik hava saldırıları için ABD’ye askeri üslerini kullanma izni verdi.
YAZARLARIMIZ

























