HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.11.2025 00:11
CHP'li Gürer: Çiftçi, besici, üretici sorunları çözülmeden gıdadaki sorunlar bitmez. İthalatta da bir azınlığın vurgun peşinde koşması, sorunları daha da artırıyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde yaşanan zirai don ve kuraklığın fiyat artışları için bir neden olsa da, genel anlamda uygulanan yanlış tarım politikalarının gıda ürünlerinde artışa yol açtığını söyledi.
-
11.11.2025 13:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
11.11.2025 12:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
08.11.2025 00:48
CHP'li Öztürkmen: Ormanlarımız, kıyılarımız Kültür ve Turizm Bakanlığı eliyle yağmalanıyor
TBMM'de Vakıf Taşınmazları ve Kültür Varlıklarında Düzenlemeleri içeren Teklifin 9. Maddesi üzerine söz alan CHP'li Öztürkmen: bu teklif ile ormanlar ve sahiller anayasaya aykırı şekilde “turizm tesisi” adı altında yağmalanıyor.
-
06.11.2025 14:02
Özgür Özel: Ben Savcılara Ne Dediğimi Biliyorum, Lüksemburg’daki Pisliği Yalanlarla Örtemezsiniz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de konuştu: Daha neler duyacaksınız? Edinilmiş mallar, yüzen gezen mallar duyacaksınız. Hepsini ispatlayacağız. Hangi söylediğimizin arkasında durmadık, hangi söylediğimizin arkası boş çıktı.
-
06.11.2025 12:20
CHP’li Aşkın Genç: 'Faiz 2,7 trilyon, yatırım 1,4 trilyon; bütçe üretimi değil borcu büyütüyor'
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 bütçe teklifi görüşmelerinde konuştu. Genç: Ülke her 100 liralık yatırım için 182 lira faiz ödüyor. Bu tablo üretim ekonomisinin değil, borç ekonomisinin sonucudur.
YAZARLARIMIZ

























