HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
07.10.2025 07:36
Yankı Bağcıoğlu’ndan Savunma Sanayi Uyarısı: Şeffaflık, adalet ve Liyakat Olmazsa Kalıcılık Sağlanamaz
Yankı Bağcıoğlu, Türkiye’nin gururu olan savunma sanayi projelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu başarıların bir günde doğmadığını ve asıl payın Türk milletine, Cumhuriyet hükümetlerine, şehit ve gazilerimize ait olduğunu vurguladı.
-
01.10.2025 07:00
TÜİK 2025, Yapay Zeka İstatistiklerini yayımladı
TÜİK: Yapay zeka teknolojilerinden herhangi birini kullandığını belirten girişimler ekonomik faaliyet grubuna göre incelendiğinde; yapay zekanın en fazla %47,1 ile "bilgi ve iletişim" faaliyeti yürüten girişimler tarafından kullanıldığı görüldü.
-
27.09.2025 21:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
-
27.09.2025 13:09
Özgür Özel, Afyonkarahisar'dan seslendi: Gazzeliler, Netanyahu’nun dostu Trump’la yemek yiyen, şakalaşan ve kendilerini unutan Erdoğan’ı asla affetmeyecekler!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
23.09.2025 13:15
Özgür Özel: Mansur Yavaş başkanımızın sonuna kadar yanındayız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında aralarında belediye görevlilerinin de olduğu 13 kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ


















