HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.04.2026 00:53
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
-
20.04.2026 15:36
Okul saldırılarıyla ilgili paylaşımlarla ilgili 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı: 68 kişi tutuklandı
Türkiye'yi sarsan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırılarıyla ilgili sosyal medyadaki yayınlar ve paylaşımlarla ilgili 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.
-
16.04.2026 12:33
MEB ve İçişleri Bakanlığı ortak karar; aile-okul-kamu-sivil toplum iş birliği güçlendirilecek ve koruyucu-önleyici çalışmalar yaygınlaştırılacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla okullar ve çevrelerindeki alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya ilişkin ortak açıklama yapıldı.
-
16.04.2026 07:28
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 23. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 23. oturumu 16 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
15.04.2026 14:15
Kahramanmaraş'ta ortaokulda silahlı saldırı: 1 Öğretmen, 8 öğrenci öldü 6'sı ağır 13 yaralı var!
Sondakika, Kahramanmaraş'taki bir ortaokulda 14 yaşındaki bir öğrenci tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 8'i öğrenci, 1'i öğretmen olmak üzere 9 kişi hayatını kaybettiği, 13 kişi yaralandı.
YAZARLARIMIZ

























