HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2025 19:24
Mansur Yavaş'tan diploma açıklaması; Ben Ekrem Başkanımıza yapılan bu haksızlığı kabul etmiyorum!
ABB Başkanı Mansur Yavaş, İBB Başkanı İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesine tepki gösterdi. Yavaş; “Cumhurbaşkanlığı adaylığımı günü gelince değerlendireceğim” kararımı, bu hukuksuzluk ortadan kalkana kadar ASKIYA alacağım.
-
18.03.2025 18:20
İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu ile 28 kişinin diplomasını iptal etti
İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasını iptal etti. İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan; "Bu karar yok hükmündedir. Üniversite Yönetim Kurulu bu kararı alamaz. Fakülte yönetimi alır" dedi.
-
18.03.2025 13:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
18.03.2025 10:23
DEM Parti Bakırhan'dan iktidara; İleriki dönemde bu çağrıya ne kadar destek verdiklerini söz ve eylemle ortaya koyacaklar!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti heyetinin İmralı Adası'na ziyaret talebine ilişkin, "Heyetimiz başvuru yaptı. Gidilmesi, oradan bir mesaj getirilmesinin kimseye bir zararı yok. Sürece katkı sunar. Bunu umuyoruz, bekliyoruz." dedi.
-
17.03.2025 15:04
Azmi Karamahmutoğlu; Ümit Özdağ, bir vatansever, bir Atatürkçü ve bir Türk milliyetçisi olduğu için Cumhur İttifakı iktidarı tarafından tutuklatıldı!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. Karamahmutoğlu; Genel Başkanımız yargı marifetiyle siyasetten alıkonuldu, el çektirildi. İki aydır hürriyetinden mahrum bırakılıyor.
YAZARLARIMIZ