HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.02.2026 14:41
Aziz İhsan Aktaş Davası'nın 1 duruşması 18. oturumunda avukat beyanları tamamlandı, cuma günü ara karar bekleniyor
Mahkeme heyeti, tutukluluk halleri ve talepleri değerlendirmek üzere yarın duruşmaya ara verileceğini belirtti. Davanın ilk duruşmasının cuma günü verilecek ara kararla sona ermesi bekleniyor.
-
24.02.2026 09:00
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Asgari ücrete, memur maaşlarına ve emeklilere ikinci bir zam yapmayı acilen gündeme almalıyız!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun raporuna ilişkin, "Raporda yer alan yasal ve demokratik öneriler için bayram sonrasını beklemeye gerek yoktur.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
11.02.2026 15:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile imzaları attı: Yunanistan'la ikili ticaretimizi 10 milyar dolara çıkarma hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz
Erdoğan ve Miçotakis baş başa görüşmeleri, Türkiye- Yunanistan 6. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Heyetler Arası Görüşme Oturumu ve anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
-
11.02.2026 08:15
Müsavat Dervişoğlu, ''Diyorlar ki 'ey vatandaş, çocuk yap.' Açlık sınırının altındaki maaşlarla mı o çocukların karnı doyacak?''
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, adalet sistemini eleştirerek, kaçma şüphesi olmayan insanların tutuklu yargılandığını, yüzlerce yıl ceza istenenlerin serbest dolaştığını iddia etti.
YAZARLARIMIZ

























