HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.10.2025 11:10
Mansur Yavaş: İçişleri Bakanlığı’ndan izin almasına gerek yoktur. Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız!
ABB Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada: "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma yürütmesi için İçişleri Bakanlığı’ndan izin almasına gerek yoktur. Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız." dedi.
-
08.09.2025 08:49
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, şüphesiz bir program partisidir. Partimiz, değişimin, yeniliğin partisidir!
Özgür Özel: Parti programımız dört temel sütun üzerine oturuyor. Bunlardan birincisi devlet, yönetim ve demokrasi. İkinci sütun kalkınma ve ekonomi. Üçüncüsü sosyal devlet ve refah. Dördüncü kısım ise dış politika, güvenlik ve dirençlilik.
-
03.09.2025 21:51
CHP İstanbul İl Kongresi'nde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan davanın ilk duruşma tarihi belli oldu
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul İl Yönetimi'nin görevden alınması ve yerine Gürsel Tekin'in kayyım olarak atanması hakkındaki kongrenin iptali davası da 41. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 3 Ekim 2025’te görülecek.
-
03.09.2025 21:29
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan öldürüldü
Olay hakkında açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Saldırgan gözaltına alınmış olup, olayla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan adli soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmektedir" ifadelerini kullandı.
-
11.08.2025 12:53
Adalet Bakanı Tunç: 6.1'lik depremde 3 katlı binanın yıkılması ve 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle ilgili Sındırgı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada; Yapılan inceleme sonucu bilirkişi heyetinin ön raporundaki tespitler doğrultusunda binanın inşaatını yapan müteahhit ve bina sahibi, “Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma” suçundan gözaltına alınmıştır.
-
07.08.2025 07:22
MSB'den 12 askerin şehit olduğu olayla ilgili açıklama: İhmal ve kasıt tespit edilmedi
Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bir mağaradaki arama-tarama faaliyeti sırasında 12 askerin şehit olduğu olayla ilgili idari soruşturma tamamlandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), olayda ihmal ve kasıt tespit edilmediğini bildirdi.
-
03.08.2025 17:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
YAZARLARIMIZ

























