HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.02.2025 16:53
Erdoğan 6 Şubat depremleri 2. yıl dönümünde konuştu; İhya ve inşa çalışmalarımızı başarıyla yürütüyoruz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı”nda konuştu.
-
03.02.2025 13:28
TBMM'de bu hafta, Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek!
Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi'ne göre, meslekte fiilen 8 yılını tamamlamış hakim ve savcılar, öğretim elemanı olarak görev yapmak üzere Adalet Bakanı tarafından Türkiye Adalet Akademisine atanabilecek.
-
28.01.2025 01:57
Ümit Özdağ'ın tutuklu bulunduğu Silivri, Marmara Ceza İnfaz Kurumu çevresinde 28 Şubat'a kadar yapılacak eylemler yasaklandı
Zafer Partisi temsilcileri, eylemlerini Özdağ serbest bırakılana kadar sürdüreceklerini açıklamıştı. Zafer Partililerin bu açıklamasından sonra Silivri Kaymakamlığı, Marmara Cezaevi'nin 1 km çevresinde birçok eylemi yasaklayan bir karar aldı.
-
17.01.2025 12:10
Gökhan Günaydın; Noterlik ve Dahiliye Memurları Kanunu’nu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdık!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Noterlik Kanunu, Dahiliye Memurları Kanunu ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin iptali ve yürürlüklerinin durdurulması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduktan sonra basına açıklama yaptı.
-
10.01.2025 02:47
Genel Sağlık Sigortası'na ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
Genel Sağlık Sigortası'na ilişkin düzenlemeleri de içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
YAZARLARIMIZ