HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.03.2026 12:58
Gökhan Günaydın: Ulusal güvenlik hamasetle değil, stratejik planlama ve akılcı dış politika ile olur!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, iktidarın emekli ikramiyeleri, yargı bağımsızlığı ve savunma sanayisindeki politikalarını sert bir dille eleştirerek, gerçeklerin hamasetle örtülemeyeceğini vurguladı.
-
11.03.2026 07:13
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 3. oturumu görüldü: Bulut Aydöner ve Sırrı Küçük ifadeleri tamamlandı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 3. oturumu 11 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
10.03.2026 10:41
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının ikinci oturumu başladı: Mahkeme başkanı İmamoğlu'nu çembere aldırmak istedi, ortalık karıştı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması ikinci oturumu 10 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
07.03.2026 14:07
Mehmet Zeki Fidandal uyardı: Belediyelerde yöneticilere icra kapıda. Şirketler önlem almalı!
Yerel yönetimler uzmanı Mehmet Zeki Fidandal, “Türk Ticaret Kanunu'na göre alacakların tahsili için şirketin yönetim kurulu üyelerine de işlem başlatılabilir. Borçlu belediye şirketleri acilen önlem almalı” diye konuştu.
-
04.03.2026 06:48
ABD-İsrail'in İran'a saldırıları 5. gününde Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı
Orta Doğu gerilimi petrol fiyatlarını zirveye taşıyor: Brent Petrol 82 doları geçti. Çatışmaların arz güvenliğini tehdit etmesi sonucunda Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı.
YAZARLARIMIZ

























