HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.06.2025 13:25
Narin Güran cinayetinde 12 sanık ve 3 çocuğun davasında gerekçeli karar açıklandı
Diyarbakır'da Narin Güran cinayetine ilişkin 12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuğa yargılandıkları davada, 1 yıl 3 ay ile 3 yıl 6 ay arasında değişen sürelerde verilen hapis cezasına ilişkin gerekçeli karar hazırlandı.
-
14.06.2025 08:18
Yankı Bağcıoğlu; Bölgemizdeki Savaş ve Çatışmalar, Her Alanda Olduğu Gibi Askeri Sağlık Sistemlerindeki Eksiklikleri de Ortaya Koyuyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: “Bölgemizdeki Savaş ve Çatışmalar, Her Alanda Olduğu Gibi Askeri Sağlık Sistemlerindeki Eksiklikleri de Ortaya Koyuyor.”
-
14.06.2025 04:51
İran'dan İsrail'e misilleme: Tel Aviv'de sirenler susmadı İsrail'de 9 bina tamamen yıkıldı, 3 kişi öldü
İsrail ve İran'ın karşılıklı saldırıları gece boyu aralıklarla devam etti. İsrail gece yarısı Mehrabad Havalimanı yakınlarını vurdu. İran da Tel Aviv ve çevresini balistik füzelerle hedef almaya devam etti.
-
12.06.2025 12:04
Resul Emrah Şahan'ın Şişli Belediye Başkanlığından uzaklaştırılmasına ilişkin davada İdare Mahkemesi, AYM'nin kararını bekleyecek
Resul Emrah Şahan, hakkında yürütülen “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçlaması gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Şişli Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmış ve yerine Şişli Kaymakamı görevlendirilmişti.
YAZARLARIMIZ



















