HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.12.2025 17:00
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki dinamizmi, kenetlenmeyi, bütünleşmeyi ve milletin bundan duyduğu heyecanı gördü. Morali bozuk!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Silivri’de Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklularla görüşmesi sonrası açıklama yaptı.
-
03.12.2025 09:45
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Cumhuriyet Tarihinde İlk Kez Asgari Ücret Açlık Sınırının Altında!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
02.12.2025 23:34
CHP'li Gürer: Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Taban fiyat uygulamasına geri dönün. Aracılık sistemini daraltın; raftaki ürünün fiyatı düşer!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Endüstri 5.0’a dünya geçti, biz hâlâ 3,5’tayız. Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Hal yasası 2012’de ‘Devrimdi’, şimdi yenisi geliyor.”
-
29.11.2025 12:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
25.11.2025 14:14
Erdoğan: Kadına ve çocuğa karşı şiddet bir insanlık suçudur, insanlığa ihanettir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak bir konuşma yaptı.
-
24.11.2025 17:00
Mansur Yavaş, İçişleri Bakanlığı'nın soruşturma iznine itiraz etti
ABB Başkanı Yavaş, verilen soruşturma iznine ilişkin itirazda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABB'nin konser harcamalarına ilişkin soruşturması kapsamında Yavaş ve Uzunoğlu hakkında soruşturma izni istemiş bakanlık izin vermişti.
YAZARLARIMIZ






















