HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.11.2025 23:17
Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti 4. Olağan İstanbul İl Kongresinde konuştu: Kurucu Genel Başkanım Meral Akşener'le arama hiç kimse giremez!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: "Benim bu partinin geçmişiyle hiçbir problemim yok ve olamaz. Bu partiyi kuran irade yok sayılamaz." dedi. Kongrede mevcut il başkanı Yücel Coşkun yeniden seçildi.
-
11.11.2025 12:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
05.11.2025 20:22
Özgür Özel'den yeni iddia: Akın Gürlek’e Eti Maden’in Lüksemburg’daki Şirketinden maaş bağlandığını bilmiyor musunuz?
CHPGenel Başkanı Özgür Özel, Ümraniye’de düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Buradan Akın Gürlek’e sesleniyorum, CHP’ye ve belediye başkanlarına haysiyet suikastı bu maaşa yapılmaz mı diyorsun?
-
01.11.2025 13:48
Özgür Özel, Silivri'den seslendi: İddia ediyorum Recep Tayyip Erdoğan adayları olsun ben de Ekrem Başkan’ı göstereceğim 1,5 milyon fark atacağız. Hodri meydan!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da, Silivri Cezaevi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda ismi ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ



















