HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.07.2026 21:35
CHP'li Bülent Kuşoğlu; Mahkeme kararıyla yolsuzluk tespit edilmediği sürece herkes CHP'lidir bizim gözümüzde
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP'deki Özgür Özel destekçileri, dokunulmazlık dosyaları ve arınma tartışmaları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
-
22.07.2026 00:55
En düşük emekli aylığının 23 bin 552 liraya artırılmasına yönelik düzenlemeyi de içeren torba yasa TBMM Genel Kurulu'na geldi
En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik düzenlemeyi de içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı.
-
21.07.2026 10:42
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Çerçeve yasa bir bitiş değil, esaslı bir başlangıçtır!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında yapılan çalışmaları hatırlatarak, demokratik Türkiye'nin inşasının kalkış noktasının "çerçeve yasa" olduğunu belirtti.
YAZARLARIMIZ

























