HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.04.2026 20:00
Kemal Kılıçdaroğlu, iki ilde meydana gelen okul saldırıları ve can kayıpları hakkında mesaj yayımladı
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; Sağlıklı çocuklar, sağlıklı ailelerden ve ebeveynlerden yetişir. Aile yapısını korumak hepimizin görevidir.
-
12.04.2026 00:10
Kemal Kılıçdaroğlu: İsrail hükümetinin, Türkiye’nin iç siyasi hayatına dair açıklamalarını en güçlü şekilde reddediyoruz. Bölme, kışkırtma ve yıkma projelerinize karşı karşınızda 86 milyonluk Türk milletini bulursunuz!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, İsrail Katz'a: "Türkiye Cumhuriyeti’nin iç siyasetine, milli iradesine ve devlet kurumlarına yönelik yabancı bir ülke yetkilisinin yön verme teşebbüsü kabul edilemez bir hadsizliktir."
YAZARLARIMIZ

























