HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.10.2025 12:05
Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin muhasebesi: Neler yapabilirdik ya da yapabiliriz?
HDP'nın tutuklu Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin kilit kavramı “silah” değil “kardeşlik”tir. Silah, kardeşlik hukukunu örselediği, kanattığı için tabii ki öncelikle silah aradan çıkmalıydı.
-
31.10.2025 00:57
Kuraklık bütçe gündeminde
Çiğdem Toker; Kuraklığın bütçe gündemine girmesi önemli bir gelişme kuşkusuz. Sulama yatırımlarının neden ağır aksak yürüdüğü sorusunun cevabını AKP iktidarı vermeli. Sulama yatırımları üzerine kurulacak herhangi bir rant mekanizması bulunmadığı için olabilir mi?
-
24.10.2025 13:36
Özgür Özel: Kurultay davası sonuç odaklı değil süreç odaklı davaydı, amaç; CHP’yi tartıştırmaktı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 38’inci Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davada ret kararı verilmesi sonrası partisinin Genel Merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
-
23.10.2025 16:47
Deniz Yücel: 39’uncu Olağan Kurultayımızı 28-29-30 Kasım’da gerçekleştireceğimizi ilan ediyoruz!
CHP PM, parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplandı. PM toplantısı devam ederken CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, toplantı gündemine ilişkin basın açıklaması düzenledi.
-
21.10.2025 10:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
YAZARLARIMIZ
























