HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.02.2026 18:17
Müsavat Dervişoğlu: Yeniden ısıtılan 'İmralı statüsü' tartışması sadece bir hukuk meselesi değil, bir egemenlik sorunudur
Bu tartışma masum değildir. 'İmralı'nın statüsü' diye bir şey yoktur. İmralı, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlık sahasında bulunan, üzerinde Türk bayrağı dalgalanan bir cezaevidir." dedi.
-
25.02.2026 09:26
Erdoğan'dan Ramazan etkinlikleri hakkında konuştu: Anadolu kadının başörtüsünden rahatsız olanlar vardı. Biz onlara gereken dersi verdik. Tarihten ders almamakta ısrar eden varsa buyursun
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.
-
25.02.2026 00:30
Balıkesir’de F-16 uçağı kaza kırıma uğradı; pilot şehit oldu
Balıkesir 9'uncu Ana Jet Üssü Komutanlığı’ndan görev uçuşu için havalanan F-16 uçağı, kalkıştan kısa süre sonra saat 00.50 sıralarında kaza kırıma uğradı. İstanbul- İzmir Otoyolunun Karesi mevkiinde yol kenarına düşen uçağın enkazı çevreye dağıldı.
-
07.02.2026 06:01
Yankı Bağcıoğlu: Milli güvenliğimize zarar verebilecek fırkateyn satışı tarihi sorumluluk doğurur
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Deniz Kuvvetleri için inşa edilen iki istif sınıfı firkateynin yurt dışına satılmasının "kuvvet zafiyeti" yaratacağını belirterek, karardan dönülmesi çağrısı yaptı.
-
06.02.2026 14:30
ABD-İran görüşmeleri şimdilik sona erdi: 'İyi bir başlangıç oldu'
İran ile ABD arasında Umman'ın başkenti Maskat'ta TSİ ile 11.00 civarında başlayan dolaylı görüşmeler bugün için sona erdi. İran Dışişleri, 'müzakereler devam edecek' sinyali verirken, 'iyi bir başlangıç oldu' denildi.
YAZARLARIMIZ

























