HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2026 09:00
Erdoğan; Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, hesabını o hainlerden mutlaka soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bayrağımıza uzanan o kirli elleri muhakkak bulacak, bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız. Millî Savunma ve Adalet Bakanlıklarımız gerekli tahkikatları başlatmıştır” dedi.
-
17.01.2026 14:27
Özgür Özel, deprem bölgesinde konuştu: Millet yardım beklerken bunlar IBAN gönderdi, çadır sattı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel: 650 bin söz verip, 455 bini üç sene sonra övünç vesilesi yapmaya çalışanlar ve şu anda 11 ilde diğer illerle birlikte 271 bin kişi konteynerde yaşıyor.
-
15.01.2026 18:05
İBB soruşturmasında Derya Çayırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen İBB soruşturması kapsamında gözaltına alınan voleybolcu Derya Çayırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
-
14.01.2026 07:09
Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
-
10.01.2026 07:21
CHP'li Gürer: 2026 yılına gelindiğinde emekli maaşları asgari ücretin yaklaşık yüzde 30 gerisine düşürüldü ve emekli toplumun en yoksul gelir grubuna itildi
TBMM’de emekli maaşlarının en az asgari ücret seviyesine yükseltilmesi amacıyla CHP grubunun başlattığı Genel Kurul’u terk etmeme nöbetine katılan Ömer Fethi Gürer, destek için Meclis’e gelen emekli sendika ve dernek temsilcileriyle de görüştü.
-
05.01.2026 16:11
Erdoğan: Sayın Maduro ve Venezuela halkı milletimizin dostu olduğunu pek çok kez göstermiştir. İki dost ülke olarak zor günlerimizde birbirimizle dayanışma içinde olmaya önem ve öncelik verdik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı açıklamasında: Türkiye olarak ne bölgemizde, ne başka coğrafyalarda kaos, kargaşa ve gerilim olmasını asla istemeyiz. Kurallara dayalı uluslararası sistemin korunması bu bakımdan önemlidir.


















