HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2026 17:40
İBB yolsuzluk davası duruşma salonunda görüntü çeken kişi tutuklandı
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının oturumlarında sahte basın kartıyla giren ve çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
-
26.03.2026 14:39
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye’nin Dijital Egemenliği ve Ulusal Güvenliği Denizlerin Derinliklerinde de Korunmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, sualtı ve deniz tabanı altyapılarının güvenliğine dikkat çekti.
-
26.03.2026 09:59
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 11. oturumu sona erdi: Ekrem İmamoğlu savunma yapan; Mehmet Murat Çalık, Murat Keleş ve Ceyhun Avşar'a sorular sordu!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 11. oturumu 26 Mart 2026 Perşembe bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
25.03.2026 09:32
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 10. oturumu görüldü: Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yapıtı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 10. oturumu 25 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
24.03.2026 12:24
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 9. oturumu görüldü: Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın savunması davam edecek!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 9. oturumu 24 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.


















