HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.04.2026 17:09
Özgür Özel: TBMM’nin bir an önce boşalan sandalyeler için ara seçim kararı alması zorunluluktur
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Genel Merkezinde, Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı ziyaret etti.
-
01.04.2026 08:48
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 33. gün: İsrail'in İnsan hakları ihlalleri devam ederken Trump müttefiklerine 'kendi petrolünüzü bulun' dedi
ABD ve İsrail'in müzakereler devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan savaş, tüm şiddetiyle Lübnan ve İran'da devam ediyor.
-
28.03.2026 11:19
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarının 29. gününde: Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı, enerji krizi derinleşiyor
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 29. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
27.03.2026 17:47
Özgür Özel, 150 ülkeden 250 gence seslendi: 100 yıl sonra bir kez daha ülkenin kurucu partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi bir otoriter baskıcı rejime karşı mücadele ederek, direnerek başarmak üzere!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Gençlik Örgütü Dünya Kongresi’ne katıldı, 150 ülkeden 250 gence seslendi.
-
24.03.2026 16:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
24.03.2026 13:35
Devlet Bahçeli; 28 Şubat'tan bu yana İran İslam Cumhuriyeti'nin kolay lokma olmadığı anlaşılmıştır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Buralarda petrol, gaz, su, paylaşacak toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Görünen odur ki bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları dinmeyecektir."
-
24.03.2026 08:55
Trump'ın elektrik şebekesine yönelik saldırıları ertelemesinin ardından İran, ABD ile görüşme yapıldığını yalanladı
ABD Başkanı, Witkoff ve Kushner'ın İranlı bir yetkiliyle görüştüğünü söyledi. İranlı üst düzey yetkili, yorumları piyasaları hedef alan sahte haber olarak nitelendirdi.
YAZARLARIMIZ

























