HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.04.2026 12:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
-
01.04.2026 12:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
01.04.2026 08:48
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 33. gün: İsrail'in İnsan hakları ihlalleri devam ederken Trump müttefiklerine 'kendi petrolünüzü bulun' dedi
ABD ve İsrail'in müzakereler devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan savaş, tüm şiddetiyle Lübnan ve İran'da devam ediyor.
-
30.03.2026 19:31
Başakşehir, otobanda zincirleme kazada 1 polis memuru hayatını kaybetti yaralılar var
EGM: Teşkilatımız mensuplarından İstanbul ili Havalimanı Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Mustafa Aydın, 30.03.2026 tarihinde gerçekleşen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Milletimizin başı sağ olsun."
-
27.03.2026 01:26
OECD’den ekonomi için tüm dünyaya: 'Tetikte kalın tasarruf edin'
Çiğdem Toker; OECD’nin “Dayanıklılığın Test Edilmesi” başlığıyla yayımladığı yeni Ara Rapor'da bütün ülkelerden enerji verimliliğini arttıran, tasarrufu teşvik edici, araç paylaşımı ve toplu taşıma araçları kullanımını özendirici tedbirler alması istendi.
-
26.03.2026 16:39
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıkladı: 7 ülkeye uçak seferleri 31 Mart'a kadar yapılmayacak!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaşanan çatışmalar nedeniyle iptal edilen uçuşlara ilişkin açıklama yaparak 7 ülkeye 31 Mart'a kadar uçuş yapılmayacağını belirtti.
-
25.03.2026 19:26
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Birleşik Krallık Savunma Bakanı John Healey Londra’da Eurofighter Typhoon Projesi sözleşmesine imza attı
Proje kapsamında uçak, ekipman ve mühimmat alımına ilişkin sözleşme ise 2025 yılı Ekim ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer tarafından imzalanmıştı.
YAZARLARIMIZ

























