HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.07.2025 14:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
-
01.07.2025 13:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
01.07.2025 08:29
İBB'den sonra İzmir Büyükşehir'e operasyon: Eski Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı dahil çok sayıda kişiye gözaltında!
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı "İZBETON AŞ'de, taşeron şirketler eliyle yolsuzluk yapıldığı" iddiası üzerine soruşturmayı başlattığı öğrenildi.
-
30.06.2025 23:15
LeMan'dan açıklama: Mazlum Müslüman halkın haklılığı çizilmek istendi, Peygamber efendimizin tasviri yoktur, sürülen lekeyi kabul etmiyoruz
Açıklamada, "Yine provokasyonlara maruz kalıp incindiğini düşündüğümüz iyi niyetli okurlarımız için özür dileriz" denildi, güvenlik önlemleri için Adalet Bakanlığı göreve davet edildi.
YAZARLARIMIZ

























