HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.06.2025 03:15
İktidarın ordudan subay atma hamlesinin düşündürdükleri
Orhan Bursalı; Ordudan subay atma Savunma Bakanlığı yani hükümetin kontrolünde sayılır. Yüksek Disiplin Kurulu karar verici rolündedir. Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyerek kılıç çattıkları için teğmenler ordudan atıldı. Tabii ki Saray’ın yol göstericiliğinde.
-
01.06.2025 16:45
TBMM, Adalet Komisyonunda 10. Yargı Paketi kabul edildi; Genel Kurulda Görüşmeler 3 Haziran'da başlayacak!
Kamuoyunda "10. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
-
30.05.2025 13:53
Kemal Kılıçdaroğlu; Herkes bilsin ki; bu partinin düşmanlarını, yine bu partinin harem-i ismetinde boğmaya muktediriz!
Kemal Kılıçdaroğlu; Sahte sosyal medya hesaplarından, fonlanan sözde akademisyenlere, iftira ve manipülasyonla mesleklerini kirleten bazı gazetecilere kadar uzanan geniş bir cepheyle karşı karşıyayız.
-
29.05.2025 09:10
CHP Genel Başkanı Özel DİSK’i ziyaret ettiği gün Genel-İş Sendikası İzmir'i felç eden grevi başlattı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Temmuz’da Asgari Ücrete Ara Zam Verilmemesi Hükümetin İntiharı Olur.” Ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ




















