HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.06.2026 14:12
Eğitim-İş Sendikası: 'Güvenli Okul, Sağlıklı Eğitim' kampanyasında toplanan imzaları Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim etti
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-İş Sendikası 81 ilde eş zamanlı, eğitimi kuşatan şiddete karşı alanlara indi. Toplanan imza ve hazırlanan rapor Milli Eğitim Bakanlığına ve temsilciliklere teslim edildi.
-
29.04.2026 20:04
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın: Bursa’nın iradesini bir avuç darbeciye bırakmayacağız!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Bursa’da tutuklu bulunan Mustafa Bozbey’i ziyaretinin ardından yargıdan ekonomiye, eğitimden sağlığa kadar iktidara sert eleştirilerde bulunarak erken seçim çağrısı yaptı.
-
18.04.2026 01:05
Özgür Özel, Barselona'da konuştu: kurumları ve kuralları yıpratanlara karşı demokrasiyi, kurumları, kuralları ve özgürlükleri savunmaya çağırıyoruz
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İlerici Küresel Seferberlik (GPM) toplantısına katılmak üzere geldiği İspanya’nın Barselona şehrinde soruları yanıtladı.
-
16.04.2026 12:33
MEB ve İçişleri Bakanlığı ortak karar; aile-okul-kamu-sivil toplum iş birliği güçlendirilecek ve koruyucu-önleyici çalışmalar yaygınlaştırılacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla okullar ve çevrelerindeki alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya ilişkin ortak açıklama yapıldı.
-
15.04.2026 14:15
Kahramanmaraş'ta ortaokulda silahlı saldırı: 1 Öğretmen, 8 öğrenci öldü 6'sı ağır 13 yaralı var!
Sondakika, Kahramanmaraş'taki bir ortaokulda 14 yaşındaki bir öğrenci tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 8'i öğrenci, 1'i öğretmen olmak üzere 9 kişi hayatını kaybettiği, 13 kişi yaralandı.
YAZARLARIMIZ

























