HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.06.2025 11:02
Gökhan Günaydın; AKP iktidarında 22 yılda 60 bin hükümlü ve tutuklu sayısı 415 bine çıkmış!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de hem siyasi hem ekonomik koşulların huzurlu bir bayram geçirmek için çok uygun olmadığına işaret etti.
-
03.06.2025 05:38
‘Yolcu değil hancıyız, emri hak vaki olunca’: Ne demek istedi?
Orhan Bursalı; Cumhurbaşkanı bu sözleriyle “Türkiye’deyiz, burası bizim vatanımız, gitmeyiz bir yere, kaçmayız” mı demek istedi, yoksa iktidarını, Saray’ı kastederek “Tanrı canımızı alıncaya kadar, burada kalacağız, oturacağız” mı demek istedi?
-
27.05.2025 10:35
Özgür Özel: 'Emeklinin de Emekçinin de İki Eli Değil; Ahtapot Gibi Sekiz Eli Sizin Yakanızda'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Özel; 1980 darbesini yapanlara Amerika ‘Bizim çocuklar’ diyordu. ‘19 Mart darbesini yapanlar Amerika’dan icazet aldı’ dedim.
-
20.05.2025 03:50
Hukuksuz ve özgürlüksüz ortamda sözde barış çözümü
Orhan Bursalı; Evet ahtapotun kolları gerçekten sarmıştı belediyeleri, yiye yiye bitirememişlerdi. İstanbul ve Ankara belediyelerinde saptanan 100’e yakın suç bildirim dosyalarını, İçişleri, kapaklarını bile açmadan rafa kaldırmıştı.
-
15.05.2025 21:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
















