HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.09.2025 08:41
Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanına hakaret davası duruşmasında savunma yapmadı Savcılık, mütalaa verdi: 4 yıl 8 ay hapis cezası ve siyasi yasak istedi!
Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesiyle Özdağ’ın yargılandığı duruşma bugün İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Duruşma 24 Aralık'a ertelendi.
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
27.08.2025 17:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
22.08.2025 09:15
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; İktidarın sefalet dayatmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Hakem heyetine üye göndermiyoruz!
Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu açıklamasında; Konfederasyonumuz, üyelerinin 6’sı doğrudan, 1’i dolaylı olarak Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen 11 kişilik Hakem Heyeti’ne üye göndermeme kararı almıştır.
-
31.07.2025 08:05
Özgür Özel, Özlem Gürses'e konuştu: Türkiye’yi kurtarmak için girdik komisyona. Bu komisyon fikrinin sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SZC TV’de yayınlayan Özlem Gürses ile Para Politika programına katıldı. Özel: Her Gün Sahada Olacak, Partiyi İktidar Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz; Herkes Bu Yürüyüşe Katılsın.


















