HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.03.2026 14:07
Mehmet Zeki Fidandal uyardı: Belediyelerde yöneticilere icra kapıda. Şirketler önlem almalı!
Yerel yönetimler uzmanı Mehmet Zeki Fidandal, “Türk Ticaret Kanunu'na göre alacakların tahsili için şirketin yönetim kurulu üyelerine de işlem başlatılabilir. Borçlu belediye şirketleri acilen önlem almalı” diye konuştu.
-
04.03.2026 09:43
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD tehditlerine cevap verdi: Vatandaşlarımızı koruyacağız, ekonomik etkileri hafifletmek için önlemler hazırlayacağız!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı yeni açıklamada; Orta Doğu'daki kriz karşısında İspanya gerekeni yapacaktır. İspanyol hükümetinin tutumu dört kelimeyle özetlenebilir: ''No a la guerra! Savaşa hayır'
-
02.03.2026 15:08
CHP'li Yankı Bağcıoğlu’ndan Kıbrıs Adasına yönelik hava tehditleri açıklaması: hava savunmasından siber güvenliğe kadar geniş bir yelpazede önlemler devreye sokulmalıdır!
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, Kıbrıs adasına yönelik hava tehditlerinin artığını, deniz ticaretinin de risk altında olduğunu belirterek, bu konudaki uyarıları paylaştı.
-
30.12.2025 12:34
İstanbul Valiliği, yılbaşında görev yapacak ekipleri ve kentteki önlemleri duyurdu
Ağır tonajlı araçlar ile iş makinelerinin Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu ve Kadıköy ilçelerine girişleri 31 Aralık Çarşamba günü sabah saat 08.00'den 1 Ocak Perşembe saat 12.00'ye kadar yasaklandı.
-
23.12.2025 20:18
Yankı Bağcıoğlu: Dünya yeni bir güvenlik düzenine girdi; bugün önlem almazsak, yarın çok geç olur!
Yankı Bağcıoğlu, "Dünya yeni bir güvenlik düzenine girmiştir. Barış, gerginlik ve savaş arasındaki sınırlar fiilen ortadan kalkmış; cephe gerisi, sivil alanlar ve derinlikteki “güvenli” kabul edilen bölgeler açık hedef hâline gelmiştir."
-
17.11.2025 09:40
Yankı Bağcıoğlu: 20 Askerimizin Şehit Olduğu Kazanın Kırım İncelemesi Sonuçları Kamuoyuyla Paylaşılmalıdır
Yankı Bağcıoğlu, kaza kırım inceleme raporunun kamuoyuyla paylaşılmasını, TBMM’ye detaylı bilgilendirme yapılmasını, elde edilen bulgular doğrultusunda gerekli kurumsal önlemlerin şeffaf biçimde alınmasını istedi.
YAZARLARIMIZ






















