HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 13:28
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth: Bu savaşı istediğimiz kadar sürdürebiliriz. Burada kuralları biz koyuyoruz
Pentagon şefi Pete Hegseth, İran’a daha fazla kuvvet gidiyor. Gökyüzünde kontrolü ele geçirdik. Bu savaşı istediğimiz kadar sürdürebiliriz. Burada kuralları biz koyuyoruz’ ifadelerini kullandı.
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
04.03.2026 09:43
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD tehditlerine cevap verdi: Vatandaşlarımızı koruyacağız, ekonomik etkileri hafifletmek için önlemler hazırlayacağız!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı yeni açıklamada; Orta Doğu'daki kriz karşısında İspanya gerekeni yapacaktır. İspanyol hükümetinin tutumu dört kelimeyle özetlenebilir: ''No a la guerra! Savaşa hayır'
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
02.03.2026 19:59
ABD Savunma Bakanı'ndan İran'a saldırı sonrası ilk açıklama: 3 adet F-15 savaş uçağı düştü; 4 askerimiz öldü, daha çok asker kaybedebiliriz!
ABD Genelkurmay Başkanı General Dan Caine, ABD Hava Kuvvetlerine ait 3 adet F-15 savaş uçağının düştüğü bilgisinden haberdar olduğunu söyleyerek, "bunun düşman ateşi sonucu olmadığını" ve araştırmanın sürdüğünü söyledi.
YAZARLARIMIZ


















