HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.05.2025 21:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
-
21.05.2025 12:40
AKP'li Hilmi Türkmen, 'Üsküdar Belediyesi hacizlik oldu' dedi, borç kendi dönemine ait çıktı!
Türkmen'in açıklamalarına Üsküdar Belediyesi'nden yanıt geldi. Belediyeden yapılan açıklamada, “Haciz memurlarının belediyeye gelişi doğrudur ancak borç 2022 yılında, yani önceki yönetim döneminde yapılmış bir sözleşmeye dayanmaktadır” denildi.
-
21.05.2025 07:48
Müsavat Dervişoğlu: AKP iktidarında Türkiye'de 42 milyon vatandaşın kredi borcu var. Her iki kişiden birisi ağır borç yükü altında inliyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: "Abdullah Öcalan'ın talep ve beklentilerini karşılamak için TBMM'nin bazı olumsuzluklara alet edilmesine sıcak bakmıyoruz." dedi.
-
18.05.2025 21:20
Bugün Atatürk'ün Gençliğe hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 106 yıl önce bugün 19 Mayıs'ta Samsun’a çıktı. Samsun’dan Anadolu topraklarına bastığı 19 Mayıs 1919 tarihinin önemi nedeniyle de 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etti.
-
17.05.2025 11:16
Zeliha Aksaz Şahbaz: İnsan Hakları Kuruluşlarınca Hazırlanan Raporlar, Ceza ve Tutukevlerinde Bin 413 Hasta Mahpus Bulunduğunu Ortaya Koyuyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Cezaevleri ve Sağlık Sempozyumu”nun açılış konuşmasını yaptı.
-
05.05.2025 13:01
CHP'li Kış; 'Saray Rejimi 55 milyar doları yaktı; Rezervler eriyor, icra dosyaları kabarıyor, borç-faiz çarkında dönen bir millet yaratıldı'
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Türkiye ekonomisinin tam anlamıyla çöküş sürecine girdiğini belirterek, iktidarın sorumluluğunda gerçekleşen bu ekonomik yıkımın bedelinin vatandaşa ödetildiğini söyledi.
YAZARLARIMIZ

























