HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.10.2025 03:03
Kemal Kılıçdaroğlu; Yeni dünya düzeni: Rivieralar çağı mı geliyor?
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: Ortadoğu artık yalnız jeopolitik değil, jeo-estetik bir savaş alanıdır. Koridorların askeri denetiminden rivieraların duygusal sömürüsüne geçiş, 21. yüzyılın yeni imparatorluk biçimidir.
-
15.10.2025 20:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
-
14.10.2025 07:15
Devlet Bahçeli; 27 Şubat İmralı açıklaması dışında hiçbir söz, tez, teklif ve değerlendirmenin hükmü yoktur!
Devlet Bahçeli, konuşmasında Özgür Özel'e çattı; CHP Genel Başkanı geçen hafta bize parmak sallayarak konuştu. Öfkeden deliye dönmüş, sinirden sanki nöbet geçiriyormuş gibiydi. Kendisine sakinlik ve soğukkanlılığı temenni ediyorum.
-
09.10.2025 10:11
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi: 'Gazze’de ateşkes yürürlüğe girdi' İsrail Başbakanlık Ofisi: Kabine toplantısında onaylanmasının ardından başlayacak!
İsrail Güvenlik Kabinesi saat 18.00’de İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu başkanlığında ateşkesi görüşecek. Ardından, anlaşmanın onaylanması İsrail parlamentosu Knesset’te oylamaya sunulacak.
-
08.10.2025 12:00
Kemal Kılıçdaroğlu: İnsanlık vicdanını cesaretle Filistin’e taşıyan her bir kardeşime bin selam olsun!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu’nun azgın azınlığı olan İsrail yönetimine “Dur!” diyebilme cesareti, Filistinlilerin vatanlarında verdiği var olma kararlılığının adı ve yaşayan vicdanların su yoluyla insanlığa götürdüğü umuttur Sumud Filosu.


















