HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.03.2026 01:26
OECD’den ekonomi için tüm dünyaya: 'Tetikte kalın tasarruf edin'
Çiğdem Toker; OECD’nin “Dayanıklılığın Test Edilmesi” başlığıyla yayımladığı yeni Ara Rapor'da bütün ülkelerden enerji verimliliğini arttıran, tasarrufu teşvik edici, araç paylaşımı ve toplu taşıma araçları kullanımını özendirici tedbirler alması istendi.
-
26.03.2026 17:39
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye’nin Dijital Egemenliği ve Ulusal Güvenliği Denizlerin Derinliklerinde de Korunmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, sualtı ve deniz tabanı altyapılarının güvenliğine dikkat çekti.
-
25.03.2026 20:49
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yaptı: Bu yargılama yalnızca şahsıma değil millet iradesine vurulmuş bir prangadır!
İBB Davası kapsamında bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık davanın 1. Duruşması 10. oturumunda savunmasını gerçekleştirdi.
-
25.03.2026 14:55
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 26. gününde: Orta Doğu'da bombalar patlamaya devam ediyor
Orta Doğu'da savaş 26. güne girerken karşılıklı saldırılar şiddetini artırarak sürüyor. Trump'ın 'görüşme' açıklaması ve İran'ın yalanlaması sonrası petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaratırken hava saldırılarında İran'ın nükleer tesisi isabet aldı.
-
24.03.2026 16:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ

























