HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.11.2025 17:05
Ahmet Özer; iddianamede benim ihaleye fesat karıştırdığıma dair tek bir eylem, tek bir beyan, isnat ve somut delil yok!
Seçilmiş Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; "Bu düzmece “örgüt üyeliği” dosyasından 14 Temmuz 2025 tarihinde tahliye kararı verilmişti. Ancak buna rağmen özgürlüğüme kavuşamadım."
-
21.10.2025 07:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
-
17.09.2025 13:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
25.07.2025 11:24
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tutukluluk durumu hakkında açıklama yaptı
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özer: Kimi kasten kiminin de bilgi eksikliği nedeniyle hakkımda yaptıkları yanlış beyanları düzeltmek adına bu açıklamayı zorunlu buldum.
-
14.07.2025 12:00
Gökhan Günaydın: 258 günlük tutukluluğun ardından Esenyurt Belediye Başkanımız Ahmet Özer terör suçlamalı davadan tahliye edildi
Prof. Dr. Ahmet Özer'in terör suçlamalı davasını izleyen Gökhan Günaydın yaptığı açıklamada: Bugün tahliye kararına rağmen, mali suçlarla ilgili tutukluluk kararı nedeniyle Ahmet Başkan mahkemeden hücresine geri döndü.
YAZARLARIMIZ

























