HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.09.2025 08:49
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, şüphesiz bir program partisidir. Partimiz, değişimin, yeniliğin partisidir!
Özgür Özel: Parti programımız dört temel sütun üzerine oturuyor. Bunlardan birincisi devlet, yönetim ve demokrasi. İkinci sütun kalkınma ve ekonomi. Üçüncüsü sosyal devlet ve refah. Dördüncü kısım ise dış politika, güvenlik ve dirençlilik.
-
03.09.2025 21:51
CHP İstanbul İl Kongresi'nde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan davanın ilk duruşma tarihi belli oldu
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul İl Yönetimi'nin görevden alınması ve yerine Gürsel Tekin'in kayyım olarak atanması hakkındaki kongrenin iptali davası da 41. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 3 Ekim 2025’te görülecek.
-
02.09.2025 09:11
Yankı Bağcıoğlu: CHP İktidarında; Savunma Sanayisinin daha da ileriye götürülmesi için tedbirler alınacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, parti genel merkezinde Savunma Sanayi 2030 Politika Belgesi'ne ilişkin basın açıklaması yaptı.
-
19.08.2025 21:35
İller Bankası mı, siyasete finansman mı?
Çiğdem Toker; AKP iktidarı döneminde tarumar edilen, aşındırılan kurumlar, değerler, olguları tam listelemeye imkân yoktur belki ama İller Bankası’nın bugün ne yazık ki bir “aparat” gibi kullanılmak istenmesini bir örnek olarak ekleyebiliriz.
-
17.08.2025 05:24
Mehmet Uçum'dan, 'Terörsüz Türkiye' yorumu: Asıl önemli olan bu geçiş sürecinin rutin dışı bir dönem olduğunu bilerek süreci yönetmektir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum: Türkiye’nin terörün kökten tasfiyesine ilişkin attığı tarihi adımlar büyük önem taşıyor. Asıl önemli olan bu geçiş sürecinin rutin dışı bir dönem olduğunu bilerek süreci yönetmektir
-
11.08.2025 17:09
Erdoğan kabine açıklamasında: Terörsüz Türkiye hedefimize ulaşarak şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarının boşa gitmediğini göstereceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ

























