HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.07.2025 20:56
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Vereceği Müjde; Erken Seçim Müjdesidir, Erdoğan Gideceğini Söylerse Herkes Rahatlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel; Manavgat‘ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
08.07.2025 11:12
Özgür Özel; ‘Bunlar zengini seviyor’ İşçiyi, emekliyi sevmiyorlar. En düşük emekli maaşı 16.881 lira!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Özel; CHP'ye darbe yaptılar. Sandığın gücüne, demokratik siyasete karşı savaş açtılar.
-
08.07.2025 07:17
Devlet Bahçeli: Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarında tutuklanan isimlerle ilgili esir tanımını kullanması aymazlık ve ayıplı bir üsluptur!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Özellikle İzmir’de çıkan yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığı bizzat il valisi tarafından açıklanmıştır.
-
06.07.2025 12:30
DEM Parti İmralı heyeti, Öcalan ile görştü: şehit 5 asker için taziyelerini iletti
Öcalan görüşmesi sonrası partiden yapılan açıklamada, "Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol'dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, Sayın Öcalan ile yaptığı görüşmeyi tamamlayarak İmralı'dan ayrıldı." ifadelerine yer verildi.
-
05.07.2025 12:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
YAZARLARIMIZ

























