HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.12.2025 18:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
10.12.2025 11:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü 'İnsanlık İçin Güçlü Türkiye' programında konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle düzenlenen, “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
06.12.2025 07:41
Devlet Bahçeli: Belediyeleri kasıp kavuran rüşvet, irtikap ve yolsuzluk iddiaları yaygın ve yoğun bir ahlak krizi değil midir?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Aralık 2025'te Partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 22. Dönem Sertifika Töreni’ne katıldı ve konuşma yaptı.
-
18.11.2025 13:44
Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonunun 50. yılında konuştu: Türkiye Yüzyılı'nda da şeref hakkı, el emeğiyle, göz nuruyla, alın teriyle helal rızkını kazanan siz emekçilerimizin olacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonu 50. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu: Türkiye'nin 23 yıldaki başarısının gerisindeki en büyük etken, istikrar ve güven ortamının topluma hâkim olmasıdır
-
14.10.2025 07:15
Devlet Bahçeli; 27 Şubat İmralı açıklaması dışında hiçbir söz, tez, teklif ve değerlendirmenin hükmü yoktur!
Devlet Bahçeli, konuşmasında Özgür Özel'e çattı; CHP Genel Başkanı geçen hafta bize parmak sallayarak konuştu. Öfkeden deliye dönmüş, sinirden sanki nöbet geçiriyormuş gibiydi. Kendisine sakinlik ve soğukkanlılığı temenni ediyorum.
YAZARLARIMIZ


















