HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.09.2025 16:57
A Milli Erkek Voleybol Takımımız, FIVB Erkekler Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Kanada'yı 3-0 yendi ilk on altıya kaldı
A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenen FIVB Erkekler Dünya Voleybol Şampiyonası'nda G Grubu üçüncü maçında Kanada'yı 3-0 mağlup etti.
-
01.08.2025 08:38
Özgür Özel: TUSAŞ, Türkiye’nin gözbebeğidir. Kaan’ın kendi motoruyla uçabildiği günleri de görmeyle ilgili, o konuyla ilgili buradaki azmi gördük. Desteklerimizi ilettik!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyet, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş’yi (TUSAŞ) ziyaret etti.
-
31.07.2025 08:05
Özgür Özel, Özlem Gürses'e konuştu: Türkiye’yi kurtarmak için girdik komisyona. Bu komisyon fikrinin sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SZC TV’de yayınlayan Özlem Gürses ile Para Politika programına katıldı. Özel: Her Gün Sahada Olacak, Partiyi İktidar Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz; Herkes Bu Yürüyüşe Katılsın.
-
30.07.2025 21:33
Özgür Özel, Şile'den seslendi: Bu millet, şimdi Çağlayan’ın AK Toros’çularına da teslim olmayacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul, Şile’de Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu: Cumhuriyet’i yeniden kuracak mıyız? O Cumhuriyet’in başına Ekrem İmamoğlu’nu oturtacak mıyız? Hazır mısınız? O zaman yürüyelim arkadaşlar.
-
14.07.2025 10:40
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'e terör suçlamasından tahliye dava devam ediyor
Savcı, Ahmet Özer'in tutukluluğunun devamını talep etti. Mahkeme heyeti, Özer hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi. Ancak Özer'in tutukluluğu 'ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet' davası nedeniyle sürecek.
-
09.07.2025 22:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
09.07.2025 09:02
Gökhan Günaydın, Adalet Bakanlığı önünde konuştu: Ne yoldaşlarımızı hapishanelerde terk ederiz, ne döner Ankara'ya sizin gibi salon siyaseti yaparız, ne de size teslim oluruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Memlekette yargı düzeni olsaydı sizler gün yüzü görmezdiniz. Ama şimdi utanmadan CHP üzerine bir operasyonla güya 102 yıllık partimizi çökertmeye çalışıyorsunuz."
YAZARLARIMIZ

























