HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 21:57
Özgür Özel: ABD ve İsrail’in İran’a saldırdığı saatlerde, AKP ve Erdoğan bu sefer Bolu’ya saldırdı. Tanju Özcan’a saldırdı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 2’nci Seçim Bölgesini temsilen Eyüpsultan’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
04.03.2026 13:28
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth: Bu savaşı istediğimiz kadar sürdürebiliriz. Burada kuralları biz koyuyoruz
Pentagon şefi Pete Hegseth, İran’a daha fazla kuvvet gidiyor. Gökyüzünde kontrolü ele geçirdik. Bu savaşı istediğimiz kadar sürdürebiliriz. Burada kuralları biz koyuyoruz’ ifadelerini kullandı.
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
04.03.2026 09:43
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD tehditlerine cevap verdi: Vatandaşlarımızı koruyacağız, ekonomik etkileri hafifletmek için önlemler hazırlayacağız!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı yeni açıklamada; Orta Doğu'daki kriz karşısında İspanya gerekeni yapacaktır. İspanyol hükümetinin tutumu dört kelimeyle özetlenebilir: ''No a la guerra! Savaşa hayır'
-
04.03.2026 09:12
İran'ın dini lideri Hamaney’in naaşı Tahran’daki Mossalla yerleşkesinde 3 gün halkın ziyaretine açılacak
İran devlet medyasına göre, dini lider Hamaney’in cenaze süreci naaşının bu akşam yerel saatle 22.00’den itibaren halkın ziyaretine açılmasıyla başlayacak. Hamaney'in cenazesi üç gün boyunca Mossalla'da ziyaret edilebilecek.
-
04.03.2026 06:48
ABD-İsrail'in İran'a saldırıları 5. gününde Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı
Orta Doğu gerilimi petrol fiyatlarını zirveye taşıyor: Brent Petrol 82 doları geçti. Çatışmaların arz güvenliğini tehdit etmesi sonucunda Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı.
-
03.03.2026 19:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesinin; çatışma yerine müzakerenin, savaş yerine barışın tarafındayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Meclis Şeref Salonu'nda düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, milletvekillerinin, ailelerinin ve milletin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
YAZARLARIMIZ


















