HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.05.2025 00:21
Erdoğan; Vatanımızı, milletimizi, devletimizi çok daha güçlü yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Bunu başardığımızda Türkiye'de artık yepyeni bir dönem başlayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, GENÇFEST Programı'nda yaptığı konuşmada, “İnsani diplomasinin sancaktarlığını bugün Türkiye yapıyor. Barış diplomasisinin öncülüğünü dünyada bugün Türkiye üstleniyor” dedi.
-
16.05.2025 00:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
15.05.2025 11:54
Özgür Özel, Silivri'de cezaevi ziyareti sonrası konuştu: Biz Lozan’ı Türkiye’nin tapu senedi gören, yedi cihana da bunu kabul ettiren taraftayız!
Özgür Özel; yani Zekeriya Öz’ün kandırdığı gibi, Akın Gürlek Tayyip Bey’i kandırıyorsa beş sene sonra, üç sene sonra ‘Milletim affetsin, kandırıldım’ diyeceğine bugünden yol yakınken oturulsun, bakılsın bu yanlışlardan dönülsün.
-
15.05.2025 00:26
Hasan Tahsin, 105 yıl önce İzmir’in işgaline karşı Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu attı
105 yıl önce 15 Mayıs 1919 sabahı İzmir rıhtımında Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu sıkan ve şehit edilen Hasan Tahsin'in ölüm yıl dönümü. 15 Mayıs 1919'da başlayan İzmir'in işgali, 9 Eylül 1922'de Türk Ordusunun kente girmesi ile son buldu.
-
14.05.2025 09:19
Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerine saldırmak
Sinan Meydan; PKK terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine saldırması, Türkiye Cumhuriyeti’ni “soykırım yapmakla” suçlaması kabul edilemez. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türk ulusunun bir bireyi olarak kabul etmiyorum.
-
12.05.2025 17:32
Devlet Bahçeli, 'PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla' ilgili açıklamasında; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla” ilgili 12 Mayıs 2025 Pazartesi günü açıklama yaptı; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir. Bugün kazanan siyaset ve demokrasidir.
-
12.05.2025 16:57
Müsavat Dervişoğlu: Kazanan PKK’ysa, kaybeden Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin bu haftaki grup toplantısını 14 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00'de, Çankaya - Birlik Mahallesi'ndeki Lozan Parkı'nda gerçekleşeceğini duyurdu.
YAZARLARIMIZ