HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.03.2025 21:12
Özgür Özel; Ey Erdoğan! En çok sokaklardan korkarsın, artık sokaklarda, meydanlardayız, korkmaya devam et. Sokaklar bizim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Saraçhane'den seslenen Özel, "Aklını başına al, millet bu görevi Ekrem Başkan'a verdi, bu binadan uzak dur dedi. Milletin verdiği yetkiyi kayyımla almak istersen, İstanbul'un yetkisini sana teslim etmeyeceğiz.
-
19.03.2025 19:17
Özgür Özel, Saraçhane'den seslendi: İmamoğlu'na yapılan milli iradeye yapılan darbe girişimidir!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün milletin iradesi bir yargı darbesiyle elinden alınmak istenmektedir. İstanbulluların tam 3 kez seçtiği, emanet ettikleri Ekrem İmamoğlu'na yapılan darbe girişimi, milli iradeye yapılan darbe girişimidir!"
-
19.03.2025 11:00
Dr. Dilek Kaya İmamoğlu; Adaletin tecelli edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Ekrem İmamoğlu millete emanettir!
Dr. Dilek İmamoğlu'ndan eşi hakkındaki iddialara yönelik açıklama; "Davet edilse kendi ayaklarıyla ifadeye gidecek seçilmiş belediye başkanlarına, kamu çalışanlarına yapılan bu şafak baskınları tamamen sindirmeye, korkutmaya, itibarsızlaştırmaya yöneliktir."
-
18.03.2025 10:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
17.03.2025 19:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ak Parti iftarından CHP'ye; Karşımızda yolsuzluğun, hırsızlığın, taciz ve tecavüzün, son olarak da sahtekârlığın tüm bünyeyi sardığı çürümüş bir yapı bulunuyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen “AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MKYK Üyeleri ile İftar Programı”na katılarak bir konuşma yaptı.
-
16.03.2025 11:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
-
16.03.2025 07:24
Özgür Karabat; Türkiye’nin gerçek diploma problemi üniversite mezunlarının yaşadığı işsizlik sorunudur!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat: “Türkiye’nin Gerçek Diploma Problemi Üniversiteli İşsizlerdir. Ekrem İmamoğlu’nun diploması üzerinden yürütülen tartışmaların, ekonomik gerçeklerin üstünü örtme çabasıdır.”
-
15.03.2025 09:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
YAZARLARIMIZ

























