HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.04.2025 10:18
Müsavat Dervişoğlu; Yörük sırtından kurban kesmek isteyenler! Size sesleniyorum! Kimin vatanını kime kurban veriyorsunuz?
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Elinizdeki kan, Cumhuriyet’in kanıdır! O kan, namus, şeref ve irfan kanıdır.
-
15.04.2025 13:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
-
27.02.2025 11:56
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık açıklamasında; Yolumuzun uzun olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah'ın izniyle başaracağız. Kararlıyız!
Ekrem İmamoğlu; Türkiye'nin her bir yanını gezmeye başlayacağız. Bir yandan görev yaparken, bir yandan ülkemizi geleceğe hazırlayacağız. En hızlı şekilde sandığı milletimizin önüne getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi başaracak, Türkiye kazanacak!
-
19.02.2025 12:40
Erdoğan'dan TÜSİAD'a; Demokrasimizin standartlarını yükselten, baskılara son veren, yasakları kaldıran bizim iktidarlarımızdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan; TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarı dikkate almıyoruz. Kraldan çok kralcı davrananların ederi, onlara sahiplerinin biçtiği değer kadardır.
-
11.02.2025 00:10
Erdoğan; 'Türkiye ile Malezya arasındaki ticaret hacmi 2024'te 5 milyar doları aştı; Ticareti dengeli şekilde 10 milyar dolara taşımayı hedefliyoruz'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen, “Yeni Yüzyılda Türkiye-Malezya Stratejik İşbirliği Toplantısı”nda konuştu.
YAZARLARIMIZ



















