HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.08.2025 20:50
Numan Kurtulmuş, TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun ilk toplantısı sonrası açıklama yaptı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bugün toplanan komisyon, halkın sesi olmanın yanı sıra toplumsal barışın taşıyıcısı, kardeşliğin teminatı ve Meclis'in çözümün meşru adresi olduğunu hatırlatma iradesidir." ifadelerini kullandı.
-
05.08.2025 11:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
-
05.08.2025 10:16
Yankı Bağcıoğlu, YAŞ Kararlarını Değerlendirdi: Siyasi Güç Odaklarının, Hatta Rektörlerin ve Siyasi Parti İl Başkanlarının Etkisinin Olduğu İddia Ediliyor!
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, 2025 YAŞ toplantısına ilişkin açıklama yaptı: "Şahsa özel uygulamalar, TSK’nın geleneksel terfi ve komuta sistemini zayıflatma riski taşımakta"
-
05.08.2025 00:13
Mustafa Kemal Atatürk, 104 yıl önce 5 Ağustos 1921'de Başkomutan ilan edildi
Milli mücadele yıllarında bugünlerde olduğu gibi pek çok zor dönemden geçtik. O dönemde vatanımızı ve milletimizi yok olmaktan kurtaran Mustafa Kemal, bundan tam 104 yıl önce bugün, 5 Ağustos 1921’de Başkomutan seçilmiştir.
-
04.08.2025 14:37
Devlet Bahçeli: 'Terörsüz Türkiye' hususunda tarihi gelişmeler yaşanmaktadır
Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 'Terörsüz Türkiye' çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi: Hangi kara propaganda devreye alınırsa alınsın Türkiye’mizin önü açıktır. Bir kere yükselen bayrak asla inmeyecek, asla gölgelenemeyecektir. Güvence Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır.
-
03.08.2025 20:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
YAZARLARIMIZ