HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.11.2025 14:08
Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile videolu mesaj yolladı: CHP bugün Türkiye’nin birinci partisiyse kazandığımız belediyeleri daha iyi yönettiğimiz içindir!
Silivri'de yolsuzluk iddiası ile tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile hazırlanmış videolu mesaj yolladı.
-
26.11.2025 22:17
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye’yi güçlü yurttaş, güvenli gelecek ve caydırıcı bir orduyla buluşturacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, hazırladığı yazılı basın açıklaması ile “TSK’nın caydırıcılığını artıran, milleti güçlendiren, devleti güvence altına alan kapsamlı Milli Güvenlik Politika Belgemizi açıklıyoruz” dedi.
-
23.11.2025 20:07
Ekrem İmamoğlu’ndan 'Terörsüz Türkiye' mesajı: Kürt meselesinin çözümü hususunda irademizi açıkça ortaya koyduk!
Yolsuzluk iddiası ile tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Oy hesaplarıyla değil, hukuki ve demokratik çerçevede, doğru zamanda doğru adımları atarak; güçlü, uzun vadeli, kalıcı bir barış ve kardeşliğe ulaşacağız.
-
18.11.2025 18:57
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı
DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk Özen, Diyarbakır'da nüfusun giderek arttığını, ulaşımda sorunlar yaşandığını, çeteleşme, şiddetin yükselişi, haraç ve uyuşturucu sorununun şehrin çöküşüne neden olduğunu kaydetti.
YAZARLARIMIZ

























