HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.04.2026 09:34
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 15. oturumu görüldü: 18 kişinin tahliyesi oybirliğiyle alındı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 15. oturumu 2 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
01.04.2026 09:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 14. oturumu görüldü: oturumda tutuklu sanıkların tahliye talepleri alınıyor!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 14. oturumu 1 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
27.03.2026 14:47
Özgür Özel, 150 ülkeden 250 gence seslendi: 100 yıl sonra bir kez daha ülkenin kurucu partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi bir otoriter baskıcı rejime karşı mücadele ederek, direnerek başarmak üzere!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Gençlik Örgütü Dünya Kongresi’ne katıldı, 150 ülkeden 250 gence seslendi.
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ





















