HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.10.2025 20:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
-
08.10.2025 12:00
Kemal Kılıçdaroğlu: İnsanlık vicdanını cesaretle Filistin’e taşıyan her bir kardeşime bin selam olsun!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu’nun azgın azınlığı olan İsrail yönetimine “Dur!” diyebilme cesareti, Filistinlilerin vatanlarında verdiği var olma kararlılığının adı ve yaşayan vicdanların su yoluyla insanlığa götürdüğü umuttur Sumud Filosu.
-
08.10.2025 10:43
TGC: TMSF gazetecileri işten çıkarmak yerine haklarını korumalıdır
Tasarruf sahiplerinin haklarını yolsuzluk ve usulsüzlüklerden korumak amacıyla kurulmuş devlet kurumu olan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ülkenin en büyük medya patronu haline dönüştü. Flash TV’nin 150 çalışanı TMSF tarafından işten çıkarıldı.
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
03.10.2025 08:05
Eylül ayında: Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık yüzde 26,59 arttı, aylık yüzde 2,52 arttı
Yİ-ÜFE (2003=100) 2025 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre %2,52 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %23,66 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %26,59 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %25,83 artış gösterdi.


















