HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.10.2025 19:09
TBMM Genel Kurulu'nda Lübnan, Irak ve Suriye ile ilgili Cumhurbaşkanlığı tezkereleri görüşülecek
21 Ekim Salı günü başlayacak TBMM Genel Kurulu'nda, Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 2 yıl, Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin süresinin ise 3 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkerelerini görüşecek.
-
16.10.2025 07:30
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz:2026 yılında bütçe giderlerinin 18 trilyon 929 milyar lira, bütçe gelirlerinin ise 16 trilyon 216 milyar lira olacağını öngörmekteyiz olacağını öngörmekteyiz
Türkiye ekonomisinin 2025 yılında yüzde 3.3 büyümesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 2026'da ise yüzde 3.8 büyüme beklendiğini belirtti.
-
08.09.2025 07:14
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: İstanbul'daki trafik yoğunluğu da Valiliğinizle beraber aldığımız tedbirler neticesinde, problemsiz şekilde akıyor!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlangıcı için hayata geçirdiği kapsamlı önlemler sayesinde ilk günde trafikte ciddi bir yoğunluk yaşanmasını engelledi.
-
16.08.2025 13:45
ABB'den Mansur Yavaş'a atılan AKP'ye geçiyor iftirası açıklaması: Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yapmaktadır ve aynı çatı altında da yapmaya devam edecektir!
Sosyal medya ve bazı basın organlarında çıkan Mansur Yavaş AKP'ye geçiyor iftira haberleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın hesabından yapılan duyuru ile yalanlandı.
YAZARLARIMIZ

























